Jasa pengiriman di dunya

  • Amazon FBA

    Amazon FBA

    Amazon FBA PENGGALUHAN LEG Kahiji Pangiriman ka gudang Amazon FBA diitung salaku impor B2B ka nagara tujuan. Naha anjeun di luar Cina hoyong ngirim inventaris ka gudang Amazon? Anjeun panginten frustasi yén pabrik henteu pernah kumaha nyiapkeun kiriman FBA sareng anjeun kedah ngajelaskeun deui-deui. Ogé impor internasional rumit pisan sareng sering janten masalah nyeri sirah. Ayeuna kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun. Kami nyayogikeun palanggan sareng jasa pengambilan supir di kota-kota ageung di Cina, ...
  • Direct Line

    Jalur Langsung

    Jalur Langsung Ku kerja sama sareng sumber penerbangan Hongkong stabil sareng kurir logistik ngarah dunya di nagara-nagara Éropa sareng Amérika Serikat, SunsonExpress Direct Line mangrupikeun gabungan jasa ekspres sareng pos dina modeu DDP (Déklarasikeun Tugas Dibayar). Kami nerapkeun hiber langsung ti Hongkong ka gateway tujuan unggal dinten sareng néwak beulahan dinten anu sami. Éta 100% kontrol lengkep dina angkutan udara sareng pangiriman mil terakhir sayogi anu mangrupikeun solusi ékonomi kalayan pangiriman gancang anu utamina ...
  • Postal Solution

    Solusi Pos

    Solusi Kiriman Pos Kami leres-leres ngartos solusi pos sok janten pilihan sateuacanna pikeun bisnis e-commerce sabab resep tingkat anu langkung handap. Pikeun nyumponan paménta padagang anu béda, urang damel sareng seueur kantor pos dina sababaraha taun ka pengker sareng teras-terasan ngaleungitkeun jasa anu goréng tina waktos ka waktos. Ayeuna sésana anu pangsaéna. China Post China Post dibagi kana parsél permukaan sareng parsél anu kadaptar. Mangrupikeun jasa parsél internasional pikeun parsél anu beuratna kirang ti 2KG. Cina ...
  • Express Service

    Express Service

    Express Service Ship kalayan akun express anjeun teuing mahal? Teras naha henteu dikirim kalayan volume kami? Kami nyayogikeun palanggan anu nganyatakeun sapertos DHL, UPS sareng EMS kalayan harga diskon. Pangiriman gancang dina tingkat ékonomi, anjeun pantes ngagunakeun éta. DHL mangrupikeun cabang tina Deutsche Post DHL, grup pos sareng logistik anu terkenal di dunya. Utamana kalebet unit bisnis ieu: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight and DHL Supply Chain. Dina 1969, DHL muka expre anu munggaran ...