Saha urang

Saha urang

banner3

Shenzhen Sunson International Logistics Co., Ltd. Diatur dina 2015, Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan minuhan Cina & mitra kiriman global.

Kami anggota tim gaduh 10 Taun pangaturan urutan & solusi logistik khusus pangalaman Industri, Staffing rajin 30 sareng Anggota Tim IT, Nyayogikeun jasa pengiriman ka 220 nagara di seluruh dunya.

Logistik internasional Sunson nyayogikeun solusi minuhan urutan hiji-stop, anu kalebet panyimpenan Cina, minuhan gudang, dropshipping, pick & pack, sareng pengiriman global. kami parantos ngalayanan seueur jinis e

padagang commerce, sapertos Ebay, Amazon, shopify, Woo commerce, Big commerce, angen, panyipta crowdfunding, penerbit game board, jst.

Tujuan kami pikeun ngabantosan langkung seueur padagang pikeun parsél anu dikirim ti Cina ka unggal tempat di dunya.