Naon anu urang lakukeun

Naon anu urang lakukeun

banner2

kami nawiskeun ka konsumén anu pangsaéna dina urutan minuhan eCommerce ti Cina dugi ka Dunya…

Minuhan langkung seueur langkung ti pangiriman pangiriman ka konsumén anjeun. Éta ngeunaan nyiptakeun pangalaman mésér kelas munggaran anu nyéépkeun kesan anu awét, anu mastikeun konsumén anjeun bakal teras-terasan mesen deui sareng deui. Éta tempat urang tiasa ngabantosan!

Pangalaman:Kami ngalaman prosés pangaturan anu diperyogikeun pikeun minuhan pamungkas anjeun dina pedoman B2B sareng B2C. Kami terang prakték anu pangsaéna dina bidang ieu anu tiasa nguntungkeun anjeun. Kami ngagaduhan prosedur, peralatan, sareng padamelan anu terlatih kalayan épisién pikeun nanganan kalayan aman, épéktip sareng cara anu paling ngajangjikeun. Fasilitas kami tina standar pangluhurna kalayan pangropéa mungkin mungkin rutin ku spot-mariksa, kontrol kualitas sareng panjagaan. Staffs kami dilatih ogé pikeun ngajaga standar ieu sepanjang waktos.

 

Sistem:Kami nyayogikeun solusi anu murah sareng hemat biaya ngajaga manajemén waktos anu épéktip dina pikiran. Ku ngawangun prosés sareng jasa kami di lingkungan bisnis anjeun, urang tiasa ngahémat waktos, artos sareng sadayana bakal diatasi sacara aman sareng repot gratis. Sistem di-imah kami dirancang pikeun berorientasi pelanggan sareng gampang sareng intuitif pikeun kapal ritel online anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngatur inventaris sareng pesenan anjeun jarak jauh. Anjeun tiasa teras ngawas saham anjeun dimana waé, iraha waé, aman tanpa résiko kaleuleuwihi ngajual. Antarmuka basis web Sunson's front-end parantos leres-leres terpadu sareng operasi pick-and-pack back-end urang. Kami nganggo téknologi barkod dina unggal tahapan.

 

Ingetan:Urang ngagaduhan langkung ti 10.000 gudang méter persegi di Shenzhen sareng Guangzhou propinsi Guangdong, di Cina. Produk disimpen sacara sistematis pisan. Kami kalayan épéktip pikeun nyayogikeun gudang rak anu ngabantosan penanganan. Barang-barang biaya tinggi dijaga nyalira. Gudang urang ogé dilengkepan ku sistem suprési seuneu ogé panjagaan 24 jam. Kami ogé ngagaduhan aksés anu dikawasa pikeun mastikeun kasalametan produk anjeun.

 

PERHATOSAN:Gudang kami di Cina ngamungkinkeun anjeun nyandak kauntungan tina biaya operasi anu murah sareng sababaraha pilihan pangiriman. Aya ogé kamungkinan pikeun manpaat sapertos ngirangan pajak penjualan sareng ngahindaran tugas. Kami ogé tiasa ngabantosan komunikasi sareng pamasok Cina anjeun.

 

Nyokot-na-Pek:Kami ngadamel 30,000+ pesenan unggal dinten sareng kapasitas pikeun 100.000+ pesenan nalika usum puncak. Kami gaduh waktos perputaran anu gancang. Umumna, pesenan dikintunkeun antara 10:00 - 20:00 siap pikeun koleksi ku pengirim dina 24 jam. Kami di pick-and-pack nganggo sistem anu mimitina-di-mimiti-kaluar, janten pelanggan anjeun dijamin nampi produkna dina kaayaan optimal. Kami nawiskeun bahan eusian batal gratis pikeun panyalindungan tambahan tina karusakan nalika kiriman internasional. Kami nganggo téknologi barkod dina unggal tahapan. Pakét ditimbang sacara otomatis pikeun mastikeun katepatan biaya pengiriman. Nyatana, téknologi mangrupikeun konci urang dina ngirangan biaya, ningkatkeun efisiensi sareng ngaminimalkeun kasalahan manusa.

 

Balanja:Pakét diurut nganggo mesin urang sareng teras diparios dua kali sateuacan dikintun kaluar. Pangetahuan kami ngeunaan pengiriman internasional ngamungkinkeun kami pikeun ngahémat artos ogé waktos. Anjeun bakal ngagaduhan pilihan pangiriman anu paling ékonomis sayogi sabab sunson parantos janten mitra sareng operator ekspres terkemuka di dunya sapertos UPS, DHL, EMS, jst ogé jasa pos internasional sapertos Netherlands Post, Hong Kong Post, China Post, USPS, Swiss Post , Royal Mail, Belgia Post, sareng sajabana Kami ogé ngagaduhan jasa baris khusus, anu ngahiji sareng kurir Éropa pikeun ngurus pangiriman mil terakhir. Ngamangpaatkeun harga pangiriman kami anu murah anu parantos kami rundingkeun ku pangirim anu dipercaya ieu! Upami anjeun aya di luar Cina sareng anjeun ngajual produk Made-in-China ka pasar global, maka kami tiasa ngabantosan anjeun ku ngirim pesenan langsung ti Cina ka konsumén anjeun dimana waé di dunya.

 

Klién:sunson gaduh pangalaman ageung dina damel sareng klien asing anu produkna sumberna ti Cina. Sakumaha urang terang, kaseueuran pangecér online basis asing; kami parantos ngembangkeun modél bisnis unik anu nampung sadayana klien jauh kami sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngatur sadayana sacara online. Upami anjeun peryogi minuhan dovetails kalayan lancar sareng karanjang balanja e-commerce anjeun, maka urang tiasa ngabahas sareng anjeun pikeun ngalancarkeun prosés éta ngalangkungan integrasi API. Kami bakal ngajantenkeun gampang pikeun ngajalankeun gudang Cina ti luar negeri.

 

Dukungan:Kami ngagaduhan Gerentes Akun anu nyarios basa Inggris; Perwakilan Palanggan anu sok ditugaskeun pikeun masing-masing klien anu kadaptar pikeun pangsaéna pikeun nyayogikeun dukungan khusus.

 

Jasa minuhan anu anjeun bakal laksanakeun di dieu, sunson akuntabel sareng kabuktosan kana sadaya komitmen urang. Anjeun tiasa ngaleungitkeun waktos anu diséépkeun dina prosés ngiring, palatihan sareng ngawaskeun pangiriman pagawé upami anjeun nyambung sareng kami. Ngalakukeun éta nyalira sanés gampang, kami aya di dieu pikeun anjeun. Kami ngalakukeun pikeun anjeun, aman sareng saluyu sareng waktos. Hariwang anjeun jauh. Pusat minuhan kami nyaéta naon anu anjeun peryogikeun pikeun bisnis anjeun ka tingkat salajengna, anu global anu ngajangjikeun.

Kami ngadorong anjeun pikeun ngajalankeun penjualan sareng kami bakal ngatur paking, kiriman kanggo anjeun. Anjeun ngan ukur fokus kana naon anu anjeun lakukeun anu pangsaéna. Jasa minuhan anjeun bakal kéngingkeun sunson aman, akuntabel sareng paling kabuktosan. Anjeun bakal ngaleungitkeun waktos anu diséépkeun dina Ngiring, ngalatih sareng ngawaskeun pangiriman staf atanapi ngalakukeun éta nyalira ogé sesah pisan. Pusat minuhan kami nyaéta naon anu anjeun peryogikeun pikeun bisnis anjeun ka tingkat salajengna.