Jasa nilai-tambah

Jasa nilai-tambah

Pedaran pondok:


Detil Produk

Cirian Diri ku Servis Anu Ditambah Nilai Kami!

illust_01

Ngaronjatkeun mérek

1. Nambahkeun sisipan pamasaran pikeun nyungkeun sareng nahan konsumén anjeun.

2. Repacking produk anjeun dina kotak khusus, dina gaya anu anjeun pikaresep.

3. Kitting sareng rakitan ningkatkeun ranté pasokan anjeun sareng nyederhanakeun prosés distribusi.

4. Lableling mangrupikeun prosés anu repot tapi penting janten kami nyandak pikeun anjeun, sareng kami nempatkeun labél anu pas pikeun mastikeun pisibilitas produk anjeun.

/news_catalog/industry-news/

Layanan Ranté Pasokan

Di pasar anu gancang gerak ieu, dimana siklus kahirupan produk janten langkung pondok sareng konsumén gaduh sababaraha mérek pikeun dipilih, waktos-ka-pasar penting pisan sareng bakal nangtoskeun kasuksésan perusahaan.

Jasa Ranté Pasokan Sunsone ekspres (SCS) nyayogikeun jasa ranté suplai tungtung-ka-tungtung ka OEM's (Pabrikan Peralatan Asli), ODM's (Pabrikan Desain Asli), EMS (Panyayogi Jasa Manufaktur Éléktronik) sareng pabrik komponén éléktronik, ngamungkinkeun aranjeunna ngaoptimalkeun ranté suplai na .

Salaku distributor global, linecards lega kami nawiskeun ka para pelanggan pengalaman "one-stop-shop" pikeun desain sareng kabutuhan ranté suplai na. Kaahlian sareng alat anu dianggo ku Tim Ranté Pasokan kami ngamungkinkeun anjeun ngirangan total biaya perolehan matérial, ngamaksimalkeun modal kerja anjeun sanaos nganikmati kalenturan kasadiaan matéri sahingga, ngamaksimalkeun pangsa pasar sareng kameunangan anjeun.

Dorpshipping-Assistant

Mayar sareng mésér jasa agén

Jasa agénsi pembayaran dagang
Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa pamayaran gratis pabrik.
1688.com/Taobao.com/jd.com jasa agén balanja
Kami ngahubungi anu ngajual sareng negosiasi jual kanggo anjeun
Taobao.com sareng halaman wéb Cina sanés henteu nampi PayPal! Kami ngantepkeun anjeun ngirim pangmayaran ngalangkungan Paypal teras kami bakal mayar panyayogi nganggo panyayogi pembayaran Cina! Nawarkeun anjeun panyalindungan anu langkung ageung nalika ngagaleuh ti supplier Cina!
Nganggo pangalaman balanja taobao mangtaun-taun, kami bakal nyarankeun anjeun ngeunaan kaaslianana anu ngajual sareng tips Taobao.com anu sanés…
Kami tiasa nyayogikeun pameseran, agén, pamariksaan, pangiriman global produk sareng layanan kualitas naga unggul pikeun anjeun, Naon waé jasa tambahan pikeun anjeun upami anjeun peryogi.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami