Solusi Pos

Solusi Pos

Pedaran pondok:


Detil Produk

Direct Line (11)

Solusi Pos Pangiriman

Kami leres-leres ngartos solusi pos sok janten pilihan sateuacanna pikeun bisnis e-commerce sabab resep tingkat anu langkung handap. Pikeun nyumponan paménta padagang anu béda, urang damel sareng seueur kantor pos dina sababaraha taun ka pengker sareng teras-terasan ngaleungitkeun jasa anu goréng tina waktos ka waktos. Ayeuna sésana anu pangsaéna.

Direct Line (1)

Pos Cina

China Post dibagi kana parsel permukaan sareng parsél anu kadaptar. Mangrupikeun jasa parsél internasional pikeun parsél anu beuratna kirang ti 2KG. China Post sareng Uni Pos Universal parantos ngembangkeun saluran mailing global anu tiasa ngahontal sagala rupa toko pos di langkung ti 200 nagara sareng daérah di sakumna dunya. Kaunggulan jasa pos Cina: ékonomis sareng terjangkau, jangkauan global, bea bea cukai, kaamanan sareng stabilitas.

Direct Line (10)

Bpost

Parsel pos Bélgia dibagi kana bélél ékspresél Bélgia sareng bélél global Bélgia, anu kanggo bungkusan internasional beuratna kirang ti 2KG. Bélsel éksprésél parsél tiasa dikirim ka langkung ti 20 nagara di Éropa, sareng bélél global Bélgia tiasa dikirim ka langkung ti 200 nagara di sakumna dunya, Inpormasi nyukcruk tiasa ditaroskeun, kaunggulan jasa pos Bélgia: ngahijikeun bea cukai di Inggris, henteu transit kadua di nagara-nagara Éropa, ngeusi batre per kilogram, cocog pikeun parsel leutik sareng alit, ditampi pikeun aki-aki batré / produk batré anu ngadukung, sareng mangrupikeun jasa anu langkung dipikaresep pikeun pangiriman Éropa murah.

Direct Line (8)

Saluran parsél leutik Postnl mangrupikeun jasa parsél éksprés Éropa anu diluncurkeun khusus pikeun anu ngajual e-commerce lintas-wates, dumasarkeun di Walanda, ngagemkeun sadaya nagara Éropa, ngandelkeun jaringan pos Walanda sareng sistem clearance bea cukai anu épisién, pikeun nyiptakeun régional anu berkualitas tinggi jasa parsel, kaunggulan jasa pos Walanda: harga preferensial, ketepatan waktos anu stabil, cocog pikeun bungkus ringan sareng alit, sareng tiasa nampi produk nganggo batré bawaan.

Direct Line (12)

Swiss Post dibagi kana parsel permukaan sareng saluran parsél anu kadaptar. Ieu mangrupikeun 5 jasa pos top di UPU sareng mangrupikeun agénsi pos anu paling maju di Éropa. Éta ngagaduhan cabang di ampir unggal nagara sareng ngagaduhan kamampuan ngolah surat anu kuat. Kauntungan jasa: clearance bea cukai anu merenah, ketepatan waktos anu stabil, manpaat ékonomis, cocog pikeun parsel ringan sareng alit dina 2KG.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami