nyokot & bungkus minuhan

nyokot & bungkus minuhan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kumaha jasa pick and pack urang ngabantuan palanggan?

Konsumén nyarios: Kuring reuwas pisan yén bungkus produkna geulis pisan, produk na gembleng, sareng konsumén na sugema pisan. —— Romawi

6004c4deeaa28a1c8dfd9b67887b7e2e

Kami nawiskeun jasa pangesepan anu lengkep sareng jasa minuhan anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun!

99,6% milih tingkat akurasi

Pinuh Terpadu sareng halaman wéb anjeun sareng platform jual

Ngadalikeun kontrol saham otomatis

Layanan sadinten

Profésional rangkep

Pesenan Ditarima

ddsfg

Aya sababaraha pilihan anu sayogi pikeun anjeun ngeunaan kumaha kami nampi pesenan anjeun pikeun diolah.

Pilihan anu dipikahoyong pikeun seueur palanggan urang nyaéta ngamungkinkeun integrasi API tina System Management Warehouse kami (WMS) kalayan platform jual anu aranjeunna anggo nyaéta Shopify, Amazon, Magento, Woocommerce dll. Metode ieu mastikeun sadaya pesenan anu ditampi langsung diolah sareng disiapkeun. ngirim.

Kami bangga pisan kana tingkat akurasi pangumpulan anu sampurna. Kami nganggo téknologi barkod pikeun mésér pesenan sareng tim kami nampi latihan anu jembar sareng pesenan sok dipariksa dua kali sateuacan dikintun.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Bungkusan

Kami nyimpen seueur pilihan bahan bungkus kalebet rupa-rupa kotak, amplop empuk gelut bungkus sareng pelindung sudut. Tim kami gaduh seueur pangalaman mastikeun sadayana barang anu dikirimkeun tiasa leres dibungkus, leres dicap ku inpormasi perusahaan sareng bahan pamasaran / sisipan tambahan dilebetkeun.

Anjeun ogé wilujeng sumping pikeun nyayogikeun bungkusan anjeun nyalira atanapi urang tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan bungkus mérek anjeun nyalira didamel di Cina pikeun spésifikasi anjeun.

tu8

Pesenan Bulk

Sababaraha palanggan kami aub dina distribusi ritel barangna sareng jual Amazon FBA. Kami berpengalaman dina pengepakan campuran seueur campuran.

Tim gudang kami ahli dina minuhan kiriman ka Pusat FBA Amazon sareng ngagunakeun pangetahuan sareng pangalaman na tiasa nyayogikeun anjeun pikeun sarana sebaran anu paling hemat sareng épéktip.

Nalika palanggan meryogikeun sababaraha barang anu béda (SKU's) kanggo kintunan sasarengan, kami tiasa ngempelkeun pesen ieu kalayan gampang sareng akurat sareng mamatahan cara pangiriman pang éfisiénna ka nagara mana waé.

f1ad79a152b51eede17e41f9887c141d

Kapal dina dinten anu sami

Nyandak pesenan ajakan sareng kirim penting pisan dina e-commerce. Kami tiasa milih, ngepak sareng ngintunkeun sadaya pesenan anu anjeun tampi jam 4 sonten (Waktos Beijing) dinten anu sami pikeun pangiriman sadunya ku saluran pengiriman pilihan anjeun.

Ieu ogé tiasa nguntungkeun pisan dina minuhan kampanye anu dibiayaan balaréa ageung, dimana sadaya pesenan anjeun kedah dikirim gancang. Kami gaduh pangalaman damel sareng kampanye Kickstarter sareng Indiegogo anu nganteurkeun hasil anu pangsaéna pikeun konsumén sareng pembiaya aranjeunna.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami