Shopify Ngarobih Kaulinan eCommerce

Shopify Ngarobih Kaulinan eCommerce

Game changer di dunya eCommerce, henteu sanés nyaéta platform Shopify.

Intina, aplikasi balanja ngarangkep sadaya pangalaman balanja mobile, nyaéta, pamanggihan, pamayaran, sareng pangiriman kana hiji aplikasi. Konsumén asup kana aplikasi nganggo email, nuturkeun mérek bertenaga Shopify anu béda anu ngeusian feed warta khusus produk anu disarankeun.

Aranjeunna ngadamel pilihan produk, teras diparios sareng ngalacak pangiriman. Mémang, Shopify mangrupikeun aplikasi balanja mobile anu sampurna ayeuna, sareng jasa pangembangan wéb Shopify teras-terasan ningkat.

 

Pembina Toko Online Pangsaéna

Shopify dianggap salaku platform eCommerce pangsaéna di pasar ayeuna.

Dirancang pikeun ngabantosan jalma ngawangun toko online anu kaukur, ku ratusan fitur built-in na sareng ton aplikasi, Shopify mangrupikeun platform balanja anu paling seueur dipilarian ayeuna. Langsung ngajual produk sareng jasa dina wéb, di média sosial sareng sababaraha tempat pasar gampang ku Shopify.

Nalika ngamimitian bisnis eCommerce, aya seueur hal anu anjeun kedah hariwang, kalebet kéngingkeun pas produk-pasar leres, sumber produk, manajemén inventarisasi, sareng ngadamel strategi pemasaran.

Upami anjeun henteu acan ngembangkeun pangalaman nyalira, pertimbangkeun ngantep ahli, sapertos agénsi pamekaran Shopify nanganan sisi pamekaran hal. Ngiring pangembang ngamungkinkeun Anjeun pikeun nyéépkeun waktos langkung seueur dina nyiptakeun aspek-aspek bisnis.

Out-of-the-box, platform mangrupikeun pembina halaman wéb eCommerce anu pangkuatna. Éta ngagaduhan sadayana anu tiasa diperyogikeun pikeun nyetél sareng ngatur bisnis anjeun. Beuki seueur toko bata-na-mortir ngalir online, sedengkeun mérek eCommerce populér muka toko bata-na-mortir.

Dina eCommerce ayeuna, henteu aya anu sami sareng éta sapuluh taun ka pengker. Saha waé anu ngagaduhan bisnis di abad 21 alami terang ngeunaan Shopify. Nanging, sanaos pervasiveness na, sababaraha urang lengkep ngartos mulang lumayan dina investasi anu ditawarkeunana.

Pendiri platform, kaluar tina kabutuhan ngembangkeun éta saatos terang yén pilihan eCommerce ayeuna henteu cekap kanggo dijual. Aranjeunna datang sareng Shopify sareng kerangka sumber terbuka. Saprak harita éta parantos naékkeun kamampuan pikeun ngalebetkeun fitur sapertos papacangan pangguna, pamasaran sareng seueur deui.

 

Balanja, naon éta Persis?

Dina paguneman eCommerce sareng pamasaran ayeuna, Shopify mangrupikeun salah sahiji solusi anu sering dilakukeun.

Sadayana unggeuk satuju, tapi ngan saeutik anu ngartos kana logistik platform. Sacara sederhana, Shopify mangrupikeun produk pikeun titik jual online sareng transaksi eCommerce.

Mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun para anu ngagaduhan anggaran terbatas lebet kana lingkungan eCommerce, ngamungkinkeun anu ngagaduhan anggaran anu langkung ageung pikeun numuwuhkeun merekna, sareng anu paling penting, ngamungkinkeun toko-toko fisik ngajembatan lolongkrang antara bisnis pribadi sareng penjualan online, berkat Shopify's sistem Pos proprietary.

Pikeun seueur rupa-rupa bisnis, Shopify mangrupikeun seueur hal, sahingga parantos janten nyebar di kalangan pamasaran online sareng eCommerce anu suksés dina dasawarsa ka tukang.

Suite produk sareng jasa na tiasa diukur saukuran bisnis. Penjualan digital, konsultasi, penjualan fisik, tikét, pelajaran, nyéwa, sareng seueur deui-Shopify dimaksudkeun janten toko hiji-hiji hal pikeun eCommerce.

Pikeun aranjeunna anu hoyong janten pengusaha online, ieu pikaresepeun pisan.

 

Naha ngawangun sareng Shopify?

Kabutuhan sareng paménta pikeun pangwangunan Shopify parantos tumuh dina wates anu pas. Platform parantos lami janten pilihan anu langkung dipikaresep pikeun anu ngajual anu milari kesederhanaan sareng fitur anu euyeub dina ngatur toko eCommerce na. Shopify hadir sareng kauntungan ieu:

 

1. Éndah pikaresepeun.

Platformna ngagaduhan seueur témplat modéren sareng propésional pikeun ngawangun toko online anu pikaresepeun. Sanaos ngagaduhan téma bulistir, damel sareng désainer pangembangan téma Shopify sareng pamekar bakal nyangking pangalaman pangguna anu langkung euyeub sareng panganteur pangguna pikeun anu datang.

 

2. Pamakéan saderhana.

Beda sareng solusi eCommerce anu sanés, Shopify henteu gaduh ribut sareng gampang nyetél sareng pangguna pikeun pamekar boh anu sanés pamekar. Éta nyayogikeun parangkat lunak sareng hosting pikeun ngaluncurkeun halaman wéb. Salajengna, antarbeungeut admin ramah-pangguna sareng intuitif.

 

3. Dipercaya sareng aman.

Ngawangun sareng ngatur toko online anu ngurus inpormasi pangguna anu sénsitip, sapertos detail pribadi sareng inpormasi kartu kiridit, salaku pengusaha anjeun hoyong éta dipercaya sareng aman. Shopify nganut ieu via pangropéa sareng pembaruan anu teratur.

 

4. Integrasi aplikasi.

Platform balanja ogé ngamungkinkeun anjeun ngarobih toko online kalayan gampang, ogé ngahijikeun aplikasi, ngamungkinkeun nambihan fitur sareng fungsionalitas anu langkung seueur pikeun naekeun.

 

5. Laju Gancang.

Mangpaat sanésna pikeun Shopify nyaéta kagancangan gancangna kusabab perangkat keras sareng perangkat lunak anu dioptimalkeun. Waktu loading ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina garis handap, sabab pelanggan condong ninggalkeun situs anu langkung seueur tina opat detik pikeun dimuat. Janten, penting pikeun milarian solusi anu gancang host.

 

6. Alat pamasaran pinunjul.

Shopify nawiskeun sababaraha tunjangan pamasaran ogé pikeun ngembangkeun bisnis. Versi dasarna nyayogikeun sababaraha alat analitik anu saé sareng fitur SEO. Sumawona, éta nawiskeun fitur sapertos kupon diskon, statistik toko, pamasaran email, kartu kado, sareng seueur deui.

 

Naha Platform sapertos Shopify mangrupikeun masa depan eCommerce

Penjualan eCommerce sadunya diprediksi ngahontal ampir $ 5 triliun dina taun ayeuna atanapi ka payun. Angka éta ngagambarkeun kamekaran 265 persén dibandingkeun sareng 2014. Tumuwuhna tiasa dipasihan ageung kana kasempetan pasar global énggal.

Taun payun, ampir 20 persén penjualan eCommerce bakal dipasihan ka konsumén luar negeri. Hal anu sami pikeun basis konsumén domestik nalika internét ngalanggar wates budaya sareng babagian régional. Konsumén ayeuna tiasa kalibet sareng mérek asing sapertos ayeuna, hatur nuhun kana eCommerce.

Usaha berkembang, sareng peryogi infrastruktur anu kuat pikeun ngadukung kamekaran anu teu aya tandinganna. Ayeuna, pangwangunan aplikasi Shopify sareng Shopify mangrupikeun anjing gedé anu kalapa dina dunya eCommerce, tapi ogé aya anu sanés. Sanaos kitu, naon anu ngajantenkeunana menonjol sareng naon anu ngajantenkeun leres-leres menonjol diantara sésana nyaéta kagunaanna.

Pangalaman eCommerce anu nyambung gumantung kana kasuksésan sababaraha faktor. Naon waé anu anjeun jual, naha ti toko fisik anjeun atanapi ruang bawah tanah anjeun, eCommerce mangrupikeun ékualiser anu saé. Kantong jero anu sami otomatis sareng bisnis abadi teu aya deui ayeuna-ayeuna.

Poe ieu, mérek résonasi, strategi anu cerdas, komo prakték bisnis anu welas asih tiasa nyababkeun bisnis ulang. Kiridit kana platform sapertos Shopify, halangan lebet kana dunya eCommerce henteu kantos langkung handap. Saha waé anu ngagaduhan etos kerja anu mantap, ideu anu saé, sareng sakedik tuah tiasa hasil dina pasaran online.

 

Kasempetan Utama anu ngadorong Tumuwuhna Kahareup Shopify

 

Tumuwuhna Internasional

Sanaos platform balanja dioperasikeun di 175 nagara di dunya, panginten heran pikeun investor terang yén mayoritas penjualan anu dihasilkeun aya di Amérika Kalér. Perusahaan parantos damel atos dina ngembangna jangkauan internasional sareng operasi na, ogé nyayogikeun alat-alat lokal pikeun basis padagang sadunya.

Ayeuna, Shopify sayogi dina 20 basa anu béda sareng Pembayaran Shopify parantos dilegakeun ka lima belas nagara. Dina akhir taun kamari, langkung seueur padagang di dunya ngaluncurkeun usahana di Shopify.

 

Jaringan minuhan

Jaringan Shopify Fulfillment nembé diliwatan taun kamari, tapi sadaya indikasi nunjukkeun yén masa depan jaringan cerah. Ratusan rébu padagang parantos nyatakeun kahoyongna janten bagian tina program aksés. Shopify ti saprak éta nyandak pendekatan anu diukur, ngan ukur nambihan 'puluhan padagang' tapi tetep fokus kana kualitas kinerja langkung skala dina tahap awal.

 

Kacindekan

Taun ieu bakal janten 'investasi beurat' pikeun Shopify, sabab beuki seueur pangusaha anu ngémutan nanem modalkeun solusi Shopify.

Pandemi Coronavirus, nalika ngeureunkeun seueur usaha sareng mangaruhan jutaan padamel di panjuru dunya, jalma-jalma parantos ningali kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis online, sabab larangan sareng pangendali wates dilaksanakeun. Kalayan kabutuhan jalma pikeun cicing di jero rohangan, balanja online parantos langkung ngalegaan. 


Pos waktos: Aug-28-2020