Kumaha Ningkatkeun Pangalaman Pamaké dina Halaman Wéb E-Dagang Anjeun

Kumaha Ningkatkeun Pangalaman Pamaké dina Halaman Wéb E-Dagang Anjeun

Nalika ngeunaan halaman wéb e-commerce anjeun, nyayogikeun pangalaman pangguna anu saé (UX) langkung seueur tibatan ukur desain anu saé.

Éta ngalibatkeun sababaraha komponén, sadayana damel babarengan, pikeun ngabantosan jalma-jalma anu napigasi kana situs éta ngurilingan sareng mendakan naon anu aranjeunna pilari. Tina detil produk dugi ka struktur halaman wéb, masing-masing elemen ieu kedah dioptimalkeun kalayan émisi kualitas UX.  

Naha anjeun siap diajar langkung? Upami kitu, teraskeun maca.

 

Pitunjuk Tamu anjeun pikeun Produk Pribadi atanapi Saran Layanan

Kalayan rekomendasi produk anu dipersonalisasi, anjeun tiasa ngabimbing pangguna pikeun produk pangsaéna sareng ngabantosan aranjeunna mendakan anu énggal.

Ieu bakal ngabantosan pikeun ningkatkeun jumlah order rata-rata sareng nyiptakeun UX anu langkung saé. Ieu mirip gaduh wawakil palanggan anu langsung masihan bongbolongan produk palanggan.

Marengan nyayogikeun saran, anjeun ogé tiasa nyiptakeun bagian "trending" atanapi "best seller". Ieu bakal jalan langkung saé berkat buktina sosial anu disayogikeun. Éta ogé ngajantenkeun konsumén yakin yén upami jalma sanés mendakan produk ieu, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun alesan - ieu tiasa kalebet barang anu paling saé kanggo dipésér. Sadayana hoyong janten bagian tina tren pangénggalna.

Cara séjén pikeun ngagunakeun rekomendasi nyaéta ku ngical atanapi ngajual produk. Kalayan ngajual, anjeun tiasa nunjukkeun jalma anu nganjang kana situs anjeun sapertos produk anu kualitasna langkung luhur.

Pikeun jual silang, anjeun tiasa ningalikeun naon waé produk pelengkap anu badé ngabantosan ningkatkeun pangalaman produk anjeun sacara umum.

 

Ngadamel Halaman Wéb Anu Gampang Napigasi sareng Teratur

Bayangkeun waé upami anjeun lebet ka toko barang bumi pikeun mendakan yén sadayana campuran sareng teu aya mesen.

Kumaha parasaan anjeun? Leungit, bangor, frustasi? Hal anu sami kajadian pikeun pengunjung situs e-commerce upami navigasi situs anjeun subpar. Bakal butuh aranjeunna langkung lami pikeun milari produk anu dipikahoyong, sareng nyusahkeun pikeun aranjeunna mendakan anu énggal

Naon anu anjeun heran, sanaos, naon ari navigasi halaman wéb anu saé? Ieu leres-leres gumantung kana saha konsumén idéal anjeun sareng kumaha cara balanja. Ieu anu bakal nangtoskeun klasifikasi produk anu anjeun anggo, kategori anu anjeun anggo, sareng naon anu anjeun nyorot dina ménu utama. Sanaos leres ieu, aya sababaraha prakték pangsaéna anu tiasa anjeun anggo pikeun ngabantosan ningkatkeun UX.

Léngkah munggaran nyaéta milih kategori ménu luhur. Upami anjeun ngical barang-barang pikeun awéwé sareng lalaki, ieu bakal janten kategori anu ditampilkeun di luhur, sareng produk kategori paling luhur.

Prakték pangsaéna anu sanés nyaéta panggunaan saringan. Ieu bakal ngabantosan batur mendakan barang anu aranjeunna pikahoyong. Sababaraha anu paling umum kalebet ukuran, warna, harga, sareng katégori. Saringan ieu tiasa ngabantosan ngahémat anu milari seueur waktos sareng ngajantenkeun prosés balanja langkung gampang sareng pikaresepeun.

Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dibantosan ku tim manajemen jaringan IT anjeun.

 

Nyuhungkeun sareng Dangukeun Eupan Balik Palanggan

Malah lamun nuturkeun sagala amalan anu pangsaéna, bakal aya waé anu tiasa langkung saé.

Ieu naha penting pisan anjeun milari umpan balik pelanggan. Ieu bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan bidang anu meryogikeun paningkatan sareng naon anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarobih anu leres. Dina sababaraha kaayaan, palanggan tiasa masihan bongbolongan pikeun daérah anu kedah ditingkatkeun, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahémat waktos ngeunaan naon anu kedah dilakukeun atanapi dirobih.

Aya sababaraha komponén anu mastikeun prosés eupan balik anu suksés. Salah sahiji ieu nyaéta otomatisasi. Anjeun tiasa ngajadikeun otomatis email pamundut eupan balik anjeun pikeun kaluar saatos aya anu mésér kanggo pertama kalina atanapi saatos sababaraha waktos parantos kalangkung. Ieu badé ngabantosan konsistén sareng ngantepkeun anjeun skala prosés ieu.

Upami anjeun henteu nganggo otomatis, anjeun kedah ngirim email ieu hiji-hiji, nalika anjeun tiasa émut. Ieu mangrupikeun prosés anu teu épéktip sareng nyéépkeun waktos.

Éta ogé kedah nyayogikeun insentif pikeun palanggan anu nawiskeun eupan balik. Ieu tiasa mangrupikeun kode kado atanapi diskon gratis. Ieu cara anu saé pikeun ngadorong langkung seueur jalmi kanggo nyarios naon anu aranjeunna pikirkeun. Aya sababaraha aplikasi anu tiasa anjeun anggo pikeun ngajantenkeun prosés ieu langkung gampang sareng ngabantosan anjeun ngalacak hasilna, anu tiasa diintegrasikeun sareng sababaraha platform e-commerce anu paling kawéntar, kalebet Shopify.

Saatos anjeun kumpulkeun sadayana eupan balik, anjeun tiasa nunjukkeun saran sareng inpormasi dina produk atanapi dina bagian-bagian anu béda dina situs. Ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur kapercayaan ti pangunjung anyar.

Upami anjeun nampi umpan balik anu goréng, pastikeun pikeun nuturkeun sareng palanggan anu henteu sugema pikeun ngabéjaan yén masalahna nuju dirawat.

 

Nawiskeun Simpen kana Pilihan Daptar Keinginan

Kadang-kadang, nambihan naon-naon kana karanjang tiasa janten komitmen pikeun anu balanja online.

Sanaos aranjeunna hoyong anu hoyong, aranjeunna ogé panginten hoyong teras-terasan ngotéktak barang anu sanés pikeun ngabandingkeunana. Atanapi, aranjeunna panginten henteu yakin kana naon-naon sareng hoyong nyimpenna kanggo mésér dina waktos anu sanés.

Henteu paduli alesanna, nyayogikeun pilihan daptar keukeuh pikeun konsumén pikeun ngahemat produk mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan tekanan anu pas nempatkeun dina karinjang.

Upami anjeun henteu nyayogikeun pilihan ieu, pembeli panginten kedah émut naon anu aranjeunna resep teras nyobian mendakan deui dina waktos anu sanés. Ieu ngakibatkeun langkung seueur padamelan pikeun pelanggan sareng ngirangan UX sacara umum. Ogé, nalika anjeun ngalaksanakeun simpen kana daptar pilihan, anjeun gaduh inpormasi pangguna.

Sakali aranjeunna klik tombol ieu, anjeun tiasa nyandak kana formulir pendaptaran saderhana pikeun mastikeun pilihanna disimpen.

Naha Anggota Situs E-Dagang anjeun Ramah?

Ieu hiji hal anu kedah dipertimbangkeun ku unggal pamilik situs. Upami jawaban na "henteu," maka panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun nyandak sababaraha parobihan.

Ngalakukeunana bakal ngakibatkeun konsumén anu langkung bahagia sareng, hasilna, langkung seueur konvérsi. Pastikeun pikeun ngémutan ieu sareng nganggo tip di luhur pikeun hasil anu pangsaéna.


Pos waktos: Aug-28-2020