Warta

Warta

  • Shopify Ngarobih Kaulinan eCommerce

    Game changer di dunya eCommerce, henteu sanés nyaéta platform Shopify. Intina, aplikasi balanja ngarangkep sadaya pangalaman balanja mobile, nyaéta, pamanggihan, pamayaran, sareng pangiriman kana hiji aplikasi. Konsumén lebet kana aplikasi nganggo email, nuturkeun Shopi anu sanés ...
    Maca deui
  • Kumaha Ningkatkeun Pangalaman Pamaké dina Halaman Wéb E-Dagang Anjeun

    Nalika ngeunaan halaman wéb e-commerce anjeun, nyayogikeun pangalaman pangguna anu saé (UX) langkung seueur tibatan ukur desain anu saé. Éta ngalibatkeun sababaraha komponén, sadayana damel babarengan, pikeun ngabantosan jalma-jalma anu napigasi kana situs éta ngurilingan sareng mendakan naon anu aranjeunna pilari. Tina detil produk dugi ka ...
    Maca deui
  • Carrie Lam sumpah pikeun ngajaga status Hong Kong salaku penerbangan, hub logistik

    Kapala Eksekutif Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong (HKSAR) Cina Carrie Lam nyarios Senén yén pamaréntah HKSAR komitmen pikeun ngajaga status Hong Kong salaku hub penerbangan internasional, pusat maritim internasional sareng pusat logistik régional. Lam ngadamel réma ...
    Maca deui
  • American Airlines pikeun ngagelarkeun 25,000 karyawan dina Oktober

    American Airlines pikeun ngagelarkeun 25,000 karyawan dina Oktober American Airlines bakal ngaluarkeun bewara ka 25.000 karyawan yén aranjeunna nyanghareupan poténsial dina 1 Oktober, dua eksekutif luhur nyarios dina mémo ka pagawé Rebo. Bailout féderal pikeun industri maskapai, anu bakal diangkat dina 1 Oktober, ...
    Maca deui
  • Naon 3pl sareng kumaha éta minuhan pesenan?

    Naha anjeun mangrupikeun pangusaha bisnis e-commerce & crowdfunding, nalika anjeun badé ngamimitian, minuhan order mangrupikeun bagian anu teu kapisah tina bisnis anjeun. Nalika karir anjeun maju, anjeun laun-laun hésé pikeun nanganan padamelan pangaturan tertib di-bumi sareng anjeun langkung resep nyéépkeun waktos langkung ...
    Maca deui