Kumaha jalanna

Kumaha jalanna

Kalayan léngkah anu gancang sareng saderhana ieu, Sunsonexpress tiasa ngabantosan ngaleungitkeun nyeri sirah anjeun sareng ngabantosan anjeun skala usaha. Minuhan gancang sareng akurat sareng inventaris gudang waktos sareng inpormasi lacak

打印

LANGKAH 1- SOLUSI DISESUASikeun

Siap outsource minuhan anjeun? Kontak Sunsoneorot sareng manajer pangembangan bisnis bakal ditugaskeun pikeun bantosan salami prosés lengkep. Pikeun unggal padagang, kami bakal marios produk anjeun, kabutuhan inventarisasi, pasar target, sareng ngajawab patarosan naon waé anu anjeun ngagaduhan. Saatos éta kami bakal nganalisis kabutuhan bisnisna sareng nawiskeun solusi minuhan sareng pangiriman pangsaéna.

6082652f065323ce7adc3a79bf36dac6

Léngkah 2- KIRIM INVENTORI KA Sunsone ekspres

Saatos anjeun damel akun pangguna gratis, punten nyiptakeun ASN (Advanced Shipping Notice) sareng kirim inventaris produk anjeun ka pusat Sunsoneorot. Teu aya syarat volume minimum, kirimkeun seueur barang anu anjeun pikahoyong. Usaha tiasa ngamanfaatkeun diskon ongkos kirim luar Sunsonefluks.

Tim kami nampi saham anjeun, ngalaksanakeun pamariksaan lengkep, nyandak poto atanapi ngalaksanakeun QC kana spésifikasi anjeun, teras milarian tempat kanggo éta di pusat minuhan pesanan anu anjeun pilih, anjeun tiasa ngawas sareng ngendalikeun inventaris anjeun via pusat akun。

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Léngkah 3 - NYIEUN ORDER

Konsumén nempatkeun pesenan ngalangkungan halaman wéb ecommerce anjeun, sareng anjeun ngalebetkeun ka tim Sunsoneailoa boh ngalangkungan API, unggah angkatan ngalangkungan CSV atanapi sacara manual ngadamel paréntah.

Pesenan anjeun ditampi sareng diémutan langsung kana sistem kami nganggo sistem manajemén gudang di bumi.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Léngkah 4 - PICK, PACK AND SHIP TRACKING

Sakali anjeun ngalebetkeun pesenan di pusat akun sateuacan waktos kami henteu dipotong, Sunsone mampiseho komitmen dinten anu sami. Urang badé milih sareng ngepak sacara ati-ati sareng ngatur pangiriman internasional gancang. Samentawis éta anjeun kéngingkeun pisibilitas lengkep sareng kontrol kana prosés minuhan ngalangkungan pusat akun.

Tim minuhan ahli kami nyokot sareng ngarangkep pesenan anjeun kalayan ati-ati sareng nambihan sisipan atanapi bahan promosi anu anjeun pikahoyong.

Kami nawiskeun anjeun pisibilitas tina sadaya prosés kalayan ngalacak ti gudang ka panto konsumén.

6004c4deeaa28a1c8dfd9b67887b7e2e

Léngkah 5- CONSIGNEE nampi PARCEL

Saatos sababaraha dinten transportasi, konsumén nampi parsél. Kami henteu ngan ukur minuhan sareng nganteurkeun bungkusan anjeun, tapi ogé nganteurkeun kalayan kapuasan pelanggan.

Naha Anjeun mikirkeun ngeunaan outsourcing minuhan eCommerce anjeun ka Cina? Ayeuna mangga ngahubungan kami.