Jasa minuhan

  • pick&pack fulfillment

    nyokot & bungkus minuhan

    Kumaha jasa pick and pack urang ngabantuan palanggan? Konsumén nyarios: Kuring reuwas pisan yén bungkus produkna geulis pisan, produk na gembleng, sareng konsumén na sugema pisan. —— Roman Kami nawiskeun jasa pangubaran anu lengkep sareng jasa minuhan anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun! 99,6% milih tingkat akurasi Terpadu ngahijikeun sareng halaman wéb anjeun sareng ngajual platform Kontrol saham otomatis ngamutahirkeun jasa Dina dinten anu sami dina rangkepan Paréntah Ditampi ...
  • ECommerce fulfillment

    Minuhan ECommerce

    Naon jasa minuhan? Jasa minuhan mangrupikeun gudang pihak katilu anu nyiapkeun sareng ngirim pesen anjeun pikeun anjeun. Éta ngalakukeun ieu ti puseur minuhan na. Jasa minuhan e-commerce cocog pikeun bisnis anu henteu hoyong nguruskeun pengiriman atanapi parantos ngaleungitkeun kamampuan gudang di tempat anu dugi ka aranjeunna henteu tiasa ngirim pesen nyalira. Otomatisasi minuhan 1. Sunson API ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun halaman wéb anjeun sareng nyingkronkeun data. 2. Integrasi sareng urang ...
  • shopify fulfillment

    shopify minuhan

    Endah saderhana urutan Shopify minuhan kalayan Sunsone ekspres. Kami ngabantosan padagang Shopify minuhan pesenan sakumaha gancang sareng efektif-efektif pikeun minuhan ekspektasi palanggan na. Shopify mulus ngahijikeun sareng parangkat lunak urang pikeun ngajadikeun otomatis panjagaan sareng manajemén inventaris, ngantepkeun anjeun fokus kana ngajual sareng mekarkeun usaha anjeun - henteu hariwang minuhan Orde Integrasi gampang Sambungkeun toko Shopify anjeun ka perangkat lunak minuhan Sunsoneorot ngan sababaraha léngkah anu gampang. Tautan toko anjeun ...
  • Value-added service

    Jasa nilai-tambah

    Cirian Diri ku Servis Anu Ditambah Nilai Kami! Ngaronjatkeun mérek 1. Nambihan sisipan pamasaran pikeun nyungkeun sareng nahan konsumén anjeun. 2. Repacking produk anjeun dina kotak khusus, dina gaya anu anjeun pikaresep. 3. Kitting sareng rakitan ningkatkeun ranté pasokan anjeun sareng nyederhanakeun prosés distribusi. 4. Lableling mangrupikeun prosés anu repot tapi penting janten kami nyandak pikeun anjeun, sareng kami nempatkeun labél anu pas pikeun mastikeun pisibilitas produk anjeun. Pasokan Ranté Pasokan Dina ma gancang ...
  • China Warehouse

    Gudang Cina

    Nyayogikeun jasa gudang anu épisién, aman sareng gratis di Cina Urang ngagaduhan 3000 + méter pasagi gudang di Shenzhen, Nawiskeun panggunaan gratis salami tilu bulan kanggo palanggan énggal, sareng ogé gratis saatos 3 bulan dumasar kana anjeun gaduh sahenteuna 60Pcs pesenan pengiriman per bulan, gudang 3000m² tiasa nyumponan kabutuhan inventaris anjeun anu ngembang, gancang ngolah urutan anjeun sareng nyiapkeun kiriman. Urang Cina Warehouse ngajaga saham anjeun aman, kumplit sareng panjagaan kaamanan 24/7 sareng asuransi. Step1 : Gudang Gudang ...
  • dorpshipping Assistant

    dorpshipping Asistén

    Mangpaat dropshipping Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu saé pikeun pangusaha anu hoyong dimimitian ku sabab éta tiasa diaksés. Kalayan dropshipping, anjeun tiasa gancang nguji ideu bisnis anu béda kalayan downside terbatas, anu ngamungkinkeun anjeun diajar seueur tentang kumaha milih sareng memasarkan produk paménta. Ieu sababaraha alesan anu sanés naha dropshipping mangrupikeun modél populér. 1. Kurang modal anu diperyogikeun Meureun kaunggulan pangbadagna pikeun dropshipping nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajalankeun toko ecommerce ...