FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1: Naha PERLU ORDER LAYANAN GARANSI?

-> Naha anjeun di luar Cina tapi sumberna ti Cina?

-> Naha anjeun peryogi dukungan komunikasi sareng pabrik Cina?

-> Naha anjeun frustasi kalayan tugas sareng gudang logistik?

-> Naha anjeun milari jasa anu terjangkau?

-> Naha anjeun hoyong numuh volume tina 10 dugi 10.000 per bulan?

Upami enya, maka Sunsone ekspresi Minuhan mangrupakeun jalan kaluar anu bijaksana pikeun anjeun.

Q2: Iraha waktuna anu pas pikeun kasampurnaan urutan ORDER?

Henteu janten masalah anjeun mangrupikeun perusahaan ngamimitian atanapi perusahaan anu déwasa, upami anjeun atos frustasi kana tugas-tugas gudang, biaya gudang (kalebet biaya kuli sareng nyéwa), utamina nalika padamel anjeun damel sadidinten saupami masih kénéh gaduh deui pesenan, sareng sajabina anjeun teu gaduh waktos kanggo konsentrasi dina jual bisnis anjeun, maka éta waktuna sadar anjeun panginten kedah outsource minuhan order anjeun sareng merhatoskeun langkung seueur hal anu paling penting - bisnis. Outsourcing minuhan tarekat mangrupikeun kaputusan strategis anu masuk akal pikeun kamekaran bisnis. Iraha volume pesanan anjeun ngalangkungan naon anu tiasa anjeun laksanakeun, mangga kontak Sunsoneailoa Minuhan anu diarepkeun sareng diskusikeun kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun dina numuhkeun bisnis sareng reputasi. Kami gaduh pangalaman anu euyeub ngeunaan ngajual e-commerce cross border sareng ogé logistik anu pastina tiasa ngabantosan bisnis anjeun ka tingkat salajengna.

Q3: KUMAHA MILIH SYARIKAT PANGGABANAN KANAN?

Nalika pilari outsource jasa minuhan anjeun, anjeun kedah nimbangkeun faktor-faktor ieu:

Struktur Harga: Pertimbangkeun jinis barang naon (diménsi, beurat, kategori produk jsb) anu anjeun jual sareng naon anggaran minuhan anjeun sabab kedah mayar biaya dumasar kana ukuran sareng beurat barang anu dikirim. Sareng anjeun ogé kedah terang naon biayana pikeun nyimpen inventarisasi sareng nyokot sareng ngarangkep barang anjeun. Naon waé biaya anu disumputkeun sareng kontrak jangka panjang jsb.

Pilihan Pengiriman: Upami anjeun ngajual sacara internasional, anjeun kedah pastikeun naha perusahaan minuhan éta tiasa dikirim sacara internasional.

Lokasi Gudang: Pariksa naha pusat minuhan tempatna di zona "katuhu" sabab anjeun kedah gaduh inventaris anjeun dikumpulkeun ku perusahaan minuhan atanapi dikirim ku pabrik kalayan biaya anu mampu. Ogé upami lokasi gudang caket bandara, éta mangrupikeun kaunggulan anu hadé pikeun ngatur pangiriman gancang pikeun konsumén akhir.

Dukungan Palanggan: Nalika aya anu lepat salami prosés mesen, minuhan sareng pangiriman, anjeun hoyong nyarios ka batur sareng nganggo dukungan, ieu mangrupikeun jasa dasar anu kedah disayogikeun. Ogé, upami perusahaan minuhan tiasa nyayogikeun layanan purna jual kanggo mungkas konsumen (mis. Pesen nyukcruk) atas nami anjeun, éta kauntungan konci pikeun anjeun kéngingkeun jasa gratis repot.

Integrasi: Kusabab anjeun nganggo panyadia pihak ka-3, cek naha sistemna parantos terintegrasi atanapi teu kaintegrasi sareng sistem anu aya sapertos toko wéb anjeun, pasar sapertos Amazon, ERP, atanapi platform anu sanés. Ogé éta kedah saé upami ngamungkinkeun ngagaduhan pisibilitas lengkep dina ngawaskeun inpormasi sareng prosés minuhan iraha waé sareng dimana waé.

Sadaya faktor konci di luhur mangrupikeun bagian tina jasa Sunsoneorot minuhan anu disayogikeun.

Q4: Naha kuring tiasa nampi inpormasi akun kuring dina waktos anu saleresna dina WEB?

Leres. Sistem Sunsone ekspres ngamungkinkeun sadaya pangguna 24/7 inpormasi real-time ogé kadali lengkep dina inventarisasi sareng manajemén urutan.

Q5: Naon jinis layanan anjeun tiasa nyayogikeun?

Kami nawiskeun sababaraha layanan anu kami yakin kami tiasa nyayogikeun tungtutan anu béda dina ranté pasokan.

1. Layanan Minuhan Gudang kaasup narima, neundeun, nyokot & ngepak.

2. jasa pengiriman global ti cina via jasa pos, jasa internasional internasional utama, jalur khusus kami anu dikembangkeun, jalur pengiriman fba, jasa pengiriman barang, pengiriman udara, jasa agénsi pengiriman laut.

3. Bantosan kapal-kapal kalebet repacking, konsolidasi, labél, majelis, jst.

4. Tambahkeun jasa: kitting, branding, integrasi webstore.

5.Produk sumber sareng mésér.

6. Agén pembayaran pikeun barang anjeun.

Q6: Naha gudang kami aman? Naha urang nyayogikeun asuransi pikeun produk di gudang kami?

Kalayan seueur barang anu dijaga atanapi dijagaan, urang moal tiasa kaleungitan.

Gudang kami dilengkepan sistem suprési seuneu ogé panjagaan 24 jam sareng aksés anu dikawasa pikeun mastikeun kasalametan produk anjeun. Karyawan gudang anu dialam kami parantos ngalaksanakeun prosés bungkusan anu ramping pikeun nyegah barang tina kaleungitan atanapi rusak nalika prosés penanganan. Upami jarang kajadian barang anu leungit atanapi rusak, produk anjeun bakal diasuransikeun dugi ka nilaina. Biaya asuransi 0,1% tina "Nilai Produk" (biaya saleresna) produk anjeun unggal taun.

Q7 : Naha anjeun tiasa nampi pengiriman barang anu sénsitip?

Leres, urang tiasa nampi kiriman batré, cair, kosmétik, bubuk, jst.

Q8 : Kumaha carana abdi tiasa mayar biaya pengiriman atanapi biaya jasa anu sanés? Naha kuring kedah mayar biaya ieu?

Leres, anjeun kedah mayar biaya ieu. Anjeun tiasa mayar pamayaran ka kami ngalangkungan pengiriman barang, transfer bank, transfer kawat, kartu kiridit, PayPal sareng sajabana Nalika nampi pamayaran anjeun, akun anjeun sareng kami bakal dikredit sareng jumlah anu sami. Teras, kami bakal ngirangan artos tina akun anjeun sacara otomatis iraha urang ngirim paket pikeun anjeun atanapi nyayogikeun jasa pikeun anjeun. Pikeun ngahindaran reureuh dina kiriman sareng jasa, tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén aya dana anu cekap dina akun anjeun. Anjeun tiasa lebet kana sistem kami pikeun ningali rinci transaksi sareng kasaimbangan akun anjeun.

Q9 : Dupi anjeun ngabantosan kuring ngagaleuh ti anu ngajual Cina?

Kami terang yén sababaraha anu ngical Cina henteu nampi pamayaran asing. Sunsone ekspres tiasa nyayogikeun jasa "pamésér pribadi", tiasa mesen sareng mayar anjeun.

Kami ogé terang yén sababaraha anu ngical Cina henteu ngirim barang di luar Cina. Sunsoneorot tiasa nyayogikeun jasa panerus pikeun barang-barang pribadi anu anjeun mésér dina halaman wéb Cina. Mangga kontak kami ku email: Andy@sunsonexpress.com

Q10 : Ngagabungkeun sababaraha bungkus sareng neraskeun salaku hiji paket?

Sunsoneorot nawiskeun jasa konsolidasi. Upami anjeun ngagaleuh ti sababaraha tempat panyuplai, Urang tiasa ngantosan sadayana sumping dugi ka kirimkeunana dina hiji kotak.

Q11 : Kumaha cara mayar?

Kami henteu ngirimkeun faktur teras ngantosan pamayaran anjeun. Kami nganggo sistem prabayar. Anjeun tiasa nyimpen dana kana akun Sunsoneailoa anjeun sareng sistem kami sacara otomatis bakal debit artos tina akun anjeun. Anjeun tiasa mastikeun sadayana transaksi kauangan nalika anjeun lebet kana Pusat Pamaké kami. Kasaimbangan sésana dina akun anjeun bakal dianggo pikeun transaksi ka hareup anjeun. Éta tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun dana anu cekap pikeun nyegah gangguan jasa. Anjeun tiasa nambihan akun anjeun ngalangkungan PayPal. Pikeun ngalebetkeun aman pamayaran,

Aya dua padika pikeun anjeun mayar biaya / nambihan akun anjeun:

1. Transfer bank: Punten carios ID Pamaké Sunsone ekspres anjeun nalika anjeun tambah-up ngalangkungan Transfer Bank, supados kami tiasa ngaidentipikasi pamayaran anjeun sareng kiridit akun anjeun saluyu.

2. Akun PayPal : Punten setor artos langsung ngalangkungan sistem kami. Sistem kami bakal kiridit akun anjeun dina RMB pikeun jumlah saleresna anu ditampi. Punten perhatoskeun yén biaya muatan penanganan PayPal nalika anjeun mindahkeun pamayaran ka kami. Salaku tambahan, kami bakal ngirangan 2,5% biaya tukeur mata uang pikeun sadaya mata uang asing kecuali HKD.

3.Payoneer. Punten setor artos langsung ngalangkungan sistem kami.

Catetan:

1. Kami bakal kiridit akun anjeun dumasar kana naon anu sabenerna urang tampi. Sacara umum, éta bakal janten jumlah anu anjeun kirimkeun dikurangan biaya transaksi PayPal.

2. Upami anjeun ngirimkeun USD, maka kami bakal ngarobih kana RMB sareng kiridit akun anjeun.

Hoyong damel sareng urang?