Express Service

Express Service

Pedaran pondok:


Detil Produk

f1ad79a152b51eede17e41f9887c141d

Express Service

Kapal kalayan akun express anjeun teuing mahal? Teras naha henteu dikirim kalayan volume kami? Kami nyayogikeun palanggan anu nganyatakeun sapertos DHL, UPS sareng EMS kalayan harga diskon. Pangiriman gancang dina tingkat ékonomi, anjeun pantes ngagunakeun éta.

Direct Line (13)

DHL mangrupikeun cabang tina Deutsche Post DHL, grup pos sareng logistik anu terkenal di dunya. Utamana kalebet unit bisnis ieu: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight and DHL Supply Chain. Dina 1969, DHL muka rute pangiriman ekspres anu munggaran ti San Fransisco ka Honolulu. Saprak harita, éta terus ngembangkeun kalayan kagancangan anu pikasieuneun sareng parantos janten pamimpin pasar dina industri pangiriman ekspres global. Éta tiasa dikirim ka 220 nagara sareng daérah di sakumna dunya, ngalangkungan langkung ti 120.000 tujuan (daérah kode pos utama), sareng nyayogikeun jasa kurir sareng kurir ka konsumén perusahaan sareng swasta. Naha éta dokumén atanapi pakét, naha éta dikirimkeun dina dinten anu sami, dina wates waktos atanapi dina waktos anu terbatas, DHL International Express tiasa nyayogikeun palayanan anu nyumponan kabutuhan anjeun. Harga lumayan sareng pangirimanna gancang. Éta mangrupikeun jasa éksprés internasional anu anjeun pikaresep.

Direct Line (14)

UPS International Express didirikan di Amérika Serikat sareng mangrupikeun perusahaan pangiriman parsél pangageungna. Éta komitmen pikeun ngadukung pamekaran bisnis global. Éta ogé panyayogikeun transportasi profesional, logistik, sareng jasa e-commerce, ngalayanan langkung ti 220 nagara sareng Daérah, pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu saé kualitas luhur sareng gancang.

Direct Line (15)

Jasa Fedex dibagi kana jinis prioritas (IP) sareng jinis ékonomi (IE), prioritas (IP) jasa éksprési: waktos rujukan 2-5 dinten damel, ékonomi (IE) jasa ekspres: waktos rujukan 3-7 dinten damel, Éta mangrupikeun perusahaan pangiriman ekspres pangageungna di dunya, ngalayanan langkung ti 220 nagara sareng daérah di sakumna dunya. Éta mangrupikeun palayanan internasional anu lega, aman sareng dipercaya, gancang-waktos, panto-ka-panto internasional. Éta cocog pikeun ngangkut pengiriman barang anu peunteun tinggi, peka waktos, sareng nyayogikeun jasa ekspres anu gancang sareng dipercaya.

Direct Line (16)

EMS International Express (Worldwide Express Mail Service) mangrupikeun jasa mail express internasional anu dikokolakeun ku UPU. Bisnis éksternal internasional EMS mikaresep hak ngolah prioritas di sababaraha pos, bea cukai, penerbangan sareng departemén sanés. Kecepatan tinggi sareng pangiriman kualitas luhur serat darurat internasional, dokumén, tagihan kauangan, sampel komoditi sareng dokumén sareng bahan sanés ka pangguna. EMS express internasional henteu meryogikeun biaya tambahan bahan bakar tambahan sareng tiasa ngahontal 210 tujuan di panjuru dunya. Kamampuh clearance adat istiadat kuat, sareng clearance bea cukai dihijikeun ku pos.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami