Minuhan ECommerce

Minuhan ECommerce

Pedaran pondok:


Detil Produk

5a46f6b3ca0558d26586ce6e51589f10

Naon jasa minuhan?

Jasa minuhan mangrupikeun gudang pihak katilu anu nyiapkeun sareng ngirim pesen anjeun pikeun anjeun. Éta ngalakukeun ieu ti pusat minuhan na. Jasa minuhan e-commerce cocog pikeun bisnis anu henteu hoyong nguruskeun pengiriman atanapi parantos ngaleungitkeun kamampuan gudang di tempat anu dugi ka aranjeunna henteu tiasa ngirim pesen nyalira.

打印

Otomatisasi minuhan

1. Sunson API ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun halaman wéb anjeun sareng nyingkronkeun data.

2. Integrasi sareng sistem kami pikeun ngabantosan ngalancarkeun sareng ngagampangkeun kasampurnaan anjeun.

3.WMS (Warehouse Management System) didamel pikeun pangimeutan real-time sareng efisiensi anu langkung luhur.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Minuhan eCommerce global

E-commerce cross-border ngamungkinkeun langkung seueur palanggan poténsial global pikeun mendakan toko anjeun sareng mésér barang. Pakasaban anjeun anu paling penting nyaéta investasi di pamasaran pikeun dilegakeun bisnis eCommerce anjeun. Tugas urang nyaéta pikeun ngirangan beban minuhan pikeun anjeun, minuhan sareng ngintunkeun barang anjeun ka lawang panto pelanggan.

Solusi Minuhan Sadaya-inklusif pikeun eCommerce

Sadaya jasa minuhan eCommerce anu anjeun peryogikeun, sapertos panyimpenan, metik, pengepakan, sareng pengiriman, tiasa dilakukeun dina Sunsoneorot. Saatos taun dioptimalkeun, kami parantos nyederhanakeun sareng ngalancarkeun prosés minuhan. Kituna, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun operasi anu saderhana, sareng sistem pemenuhan otomatis kami bakal nanganan sésana.

打印

Solusi Minuhan Ecommerce kalebet:

Panyimpenan gratis salami 90 dinten

Merk sareng bungkus khusus

Atur aturan pikeun pangiriman otomatis

Pantau biaya real-time sareng atur tagihan

inpo lacak bakal otomatis dikirim ka pembeli

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Gampang Sambungkeun Toko Online Anjeun

Nyambungkeun toko online anjeun sareng Sunsone ekspres ngamungkinkeun paréntah sacara otomatis nyingkronkeun kana sistem kami sareng kami bakal minuhan sareng ngintunkeunana kaluar ti gudang Cina urang ka konsumén global anjeun. Sareng nomer pelacakan bakal diénggalan ka toko nalika kami nyirian pesenan sakumaha parantos kacumponan.

Kami tiasa ngahijikeun langsung sareng kaseueuran platform toko eCommerce sareng teu aya wates pikeun jumlah toko anu anjeun tiasa sambungkeun dina hiji akun minuhan.

Amazon-FBA

Didamel di Cina? Teras Simpen di Cina sareng Kapal Ti Cina!

Jasa Minuhan Pesenan Sunsoneorot eCommerce idéal pikeun padagang online anu sumberna produkna ti Cina atanapi anu ngajual buatan China.

Gudang urang aya di Shenzhen, Cina, anu caket pabrik anjeun. Ieu ngandung harti yén biaya neundeun sareng minuhan sacara signifikan langkung handap sareng waktos distribusi langkung pondok.

Henteu ngan éta, kami ogé nyayogikeun jasa nambihan nilai pikeun ngégél atanapi ningkatkeun kualitas palayanan minuhan, sapertos: nyokot-angkat ti pabrik, pinuh mérek sareng bungkus khusus.

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi

Sababaraha Layanan Logistik eCommerce

Solusi logistik kami nutupan 200+ nagara sareng daérah saalam dunya ngalangkungan jasa pos, jalur khusus, sareng pangiriman ekspres. Ti saprak minuhan eCommerce dugi ka pangiriman barang, kami komitmen pikeun ngajantenkeun pangiriman global gampang pikeun anjeun. Masalah transportasi sareng bea cukai anu rumit bakal ditujukeun ku kami. Jasa DDP sareng DDU kami ogé kedah dipiboga pikeun kalolobaan padagang eCommerce.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami