Jalur Langsung

Jalur Langsung

Pedaran pondok:


Detil Produk

Direct-Line

Jalur Langsung

Ku kerja sama sareng sumber penerbangan Hongkong anu stabil sareng kurir logistik ngarah dunya di nagara-nagara Éropa sareng Amérika Serikat, SunsonExpress Direct Line mangrupikeun gabungan jasa ekspres sareng pos dina modeu DDP (Déklarasikeun Tugas Dibayar). Kami nerapkeun hiber langsung ti Hongkong ka gateway tujuan unggal dinten sareng néwak beulahan dinten anu sami. Éta 100% kadali sapinuhna dina angkutan udara sareng pangiriman mil terakhir sayogi anu mangrupikeun solusi ékonomi kalayan pangiriman gancang anu utamina didesain pikeun paket e-commerce.

f346007ed7e350f53224eb32f57cb109

Kiriman Minuhan Ti Cina Ka Brasil

Garis khusus Sunson's Brazil ngagabungkeun sumberdaya hiber Hong Kong anu saé kualitasna sareng jasa pos Brasil, anu mangrupikeun pilihan pangiriman anu hemat pikeun Brazil. Éta ngalaksanakeun kalayan saé dina hal laju transportasi sareng tingkat pangiriman, sareng bungkus tiasa dilacak sapanjang prosés. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pangiriman ka Brasil.

Kode jasa Waktos dina transit
(dinten damel)
Barang ditampi Nilai nyatakeun anu berlaku
BR-EXPRESS 10 ~ 20 Pengiriman barang umum
pangiriman batré
cair & make-up pengiriman barang
Nilai anu dinyatakeun < 50USD dibebaskeun tina tugas sareng PPN

 

打印

Minuhan Pangiriman Ti Cina Ka Amérika Serikat

Dina raraga nyugemakeun palanggan ku solusi transportasi anu gancang sareng hemat biaya ti Cina ka Amérika Serikat, Sunson's US Line ngagabungkeun sumber daya pangiriman kualitas luhur di Daratan Cina sareng Hong Kong, ogé pangiriman terminal DHL sareng USPS sareng jasa clearance bea cukai gancang di Amérika Serikat, anu pisan ningkatkeun waktos transportasi sareng ngirangan biaya Transportasi, inpormasi pelacak aya saatos mesen disimpen, sareng sadaya prosés dilacak. Éta tiasa nampi produk batré sareng produk cair. Éta cocog pikeun ngangkut produk tinggi-nilai sareng waktos-sénsitip.

Kode jasa Waktos dina transit
(dinten damel)
Barang ditampi Nilai nyatakeun anu berlaku
US-EXPRESS 9 ~ 14 Pengiriman barang umum
pangiriman batré
cair & make-up pengiriman barang
Nilai anu dinyatakeun < 800USD dibebaskeun tina tugas sareng PPN
Direct Line (9)

Pangiriman Minuhan Ti Cina Ka Israél

Garis khusus Sunson's Israel ngagabungkeun sumberdaya penerbangan Hong Kong anu berkualitas tinggi sareng layanan éksprésip lokal di Israél. Garisna stabil. Saatos pangiriman, nomer lacak disayogikeun langsung. Lacak prosés sadayana dijamin. Harga na pikaresepeun sareng tingkat pangirimanna tinggi. Pikeun nyayogikeun anjeun pengalaman transportasi anu gancang sareng ekonomis, tiasa nampi produk batré, produk cair, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna ti Cina dugi ka Israél.

Kode Pengiriman Waktos dina transit
(dinten damel)
Barang ditampi Nilai nyatakeun anu berlaku
Il-EXPRESS 10 ~ 15 Pengiriman barang umum
pangiriman batré
cair & make-up pengiriman barang
Nilai anu dinyatakeun < 75USD dibebaskeun tina tugas sareng PPN
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami