Taros Kami

Taros Kami

Kami resep ngadangu ti anjeun. Taroskeun ka kami sareng ngawartosan langkung seueur ngeunaan kabutuhan bisnis unik anjeun, janten kami tiasa nyetél anjeun ku solusi anu disaluyukeun anu ngamungkinkeun anjeun bisnis tumuh sareng maju.

Shenzhen Sunson International Logistics Co., Ltd.

Alamat Shenzhen: C102 No.4 xiaolong jalan tongsheng komunitas dalang jalan longhua distrik shenzhen kota guangdong Propinsi Cina (Mianland)

Kode pos: 518109

Telp: +86 (0755) -23774169

Skype: Andy@sunsonexpress.com / sunny@sunsonexpress.com

Wechat: andy2011050102

256637-1P52R2054329
Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami