Gudang Cina

Gudang Cina

Pedaran pondok:


Detil Produk

Nyayogikeun jasa gudang anu épisién, aman sareng gratis di Cina

Kami ngagaduhan gudang 3000 + méter pasagi di Shenzhen, Nawiskeun panggunaan gratis salami tilu bulan kanggo konsumén énggal, sareng gratis ogé saatos 3 bulan dumasar kana anjeun gaduh sahenteuna 60 Pcs pangiriman per bulan, gudang 3000m ² tiasa minuhan kabutuhan inventaris anjeun anu ngembang, gancang ngolah anjeun mesen sareng nyiapkeun kiriman. Urang Cina Warehouse ngajaga saham anjeun aman, kumplit sareng panjagaan kaamanan 24/7 sareng asuransi.

打印

Step1 : Produk Nampa Gudang

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngeusian bewara pangiriman canggih (ASN) sateuacana nalika ngirim inventaris supplier Cina ka gudang sunson China. Ku cara kieu, sistem gudang kami bakal terang produk sareng kuantitas anjeun, sareng tiasa mastikeun panarimaan sareng pamrosésan anu tepat waktuna.

ddsfg

Léngkah2. Produk Pamariksaan & Pelabelan

Gudang anu nampi staf kami bakal ngitung jumlah sareng kualitas produk sateuacan di gudang pikeun mastikeun akurasi kuantitas sareng kualitas produk, sahingga ngirangan résiko clearance bea cukai anjeun sareng tingkat pengembalian toko. Unggal item bakal dipasang ku kode bar, sareng barang berharga bakal dilacak masing-masing sareng disimpen nyalira pikeun mastikeun yén teu aya kasalahan dina gudang sareng metik.

tu1

Step3: Nyimpen di Sunson Warehouse

Upami pesenan E-Dagang anjeun aya di sakumna dunya, panyimpenan di Cina mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Kusabab biaya ngagunakeun pusat distribusi gudang Cina langkung handap sareng kecepatan transportasi langkung gancang.

tu8

Léngkah4. Manajemén Inventory

Sunson ngagaduhan sistem manajemen gudang anu canggih (WMS) pikeun manajemén inventarisasi sareng akurasi inventarisasi. Kami mastikeun yén akurasi inventarisasi langkung luhur tibatan 99%. Inventaris waktos nyata merenah pikeun anjeun pikeun ngawas kuantitas inventarisasi sareng ngeusian inventarisasi dina waktosna pikeun nyegah kakirangan.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami