Amazon FBA

Amazon FBA

Pedaran pondok:


Detil Produk

打印

Amazon FBA PANGGILUHAN LEG Kahiji

Pengiriman barang ka gudang Amazon FBA diitung salaku impor B2B ka nagara tujuan. Naha anjeun di luar Cina hoyong ngirim inventaris ka gudang Amazon? Anjeun panginten frustasi yén pabrik henteu pernah kumaha nyiapkeun kiriman FBA sareng anjeun kedah ngajelaskeun deui-deui. Ogé impor internasional rumit pisan sareng sering janten masalah nyeri sirah. Ayeuna kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun. Kami nyayogikeun palanggan sareng jasa pengambilan supir di kota-kota besar di Cina, panyebelan produk, pangaturan khusus di nagara tujuan ogé pangiriman mil terakhir ka gudang FBA di Inggris, Perancis, Jérman, Italia, Spanyol, Amérika Serikat, Kanada sareng Mexico . Henteu masalah dimana waé anjeun milarian, tim calo anu ngalaman kami salawasna ngajadikeun anjeun repot tina masalah adat. Biaya pesawat udara teuing kanggo kiriman ageung? Éta henteu masalah. Kami ngadukung pikeun ngirimkeun sareng angkutan udara atanapi jasa angkutan laut ka gudang FBA. Duanana jasa leres-leres tiasa ngabantosan anjeun ngahémat artos sareng nyumponan sarat anggaran anjeun.

Kumaha Mimiti Gawé?

Our logistics solutions cover 200+ countries and regions around the world via postal services, special lines, and express deliveries. From eCommerce fulfillment to merchandise delivery, we are commi (9)

Step1:

Hubungi staf layanan palanggan online kami pikeun ngadaptarkeun rekening.

tu8

Step2:

kirimkeun produk anjeun ka Sunson minuhan sareng Jantenkeun rencana amazon anjeun.

未标题-2

Step3:

Minuhan Sunson tanggung jawab pikeun labél produk sareng nyiapkeun dokumén khusus pikeun pangiriman kaluar.

eb1fa7b97def7f978852b20c23b15113

Step4:

Reresihan khusus parantos dipasihkeun sareng dikirimkeun ka gudang FBA.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami