shopify minuhan

shopify minuhan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Endah saderhana urutan Shopify minuhan kalayan Sunsone ekspres. Kami ngabantosan padagang Shopify minuhan pesenan sakumaha gancang sareng efektif-efektif pikeun minuhan ekspektasi palanggan na.

Shopify mulus ngahijikeun sareng parangkat lunak urang pikeun ngajadikeun otomatis panjagaan sareng manajemén inventaris, ngantepkeun anjeun fokus kana ngajual sareng mekarkeun usaha anjeun - henteu hariwang minuhan Orde

illust_01

Integrasi gampang

Sambungkeun toko Shopify anjeun ka perangkat lunak minuhan Sunsone expression ngan dina sababaraha léngkah anu gampang.

Tautan toko anjeun ku klik tombol, teras impor pesen anjeun dina detik. Pagawean backend parantos parantos dilakukeun pikeun anjeun, janten gampang pikeun ngamimitian tanpa kedah pangembang sareng Integrasi API anu gampang.

物流1

Minuhan urutan otomatis

Pas pesenan disimpen di toko Shopify anjeun, éta sacara otomatis dikirim ka Sunsonexpress, dimana éta bakal dipulut, dibungkus, sareng dikintun ti pusat minuhan khusus kami.

Anjeun tiasa ngalacak prosés minuhan order ngalangkungan dasbor Sunsone ekspres anjeun - tina mésér pelanggan dugi ka pangiriman.

tu1

Pengiriman barang gancang Shopify

Palanggan anjeun ngaharepkeun pengiriman barang anu gancang sareng murah nalika aranjeunna balanja online.

Anjeun tiasa milih Sunsonexpress, masihan anjeun sababaraha pilihan harga sareng kecepatan pangiriman anu paling cocog sareng kabutuhan khusus anjeun.

Pesenan anu ditampi sateuacan jam 4 sonten waktos Beijing bakal dipulut sareng dikirim dinten anu sami!

Pas ngirim kapal, inpormasi nyukcruk sacara otomatis didorong deui ka toko Shopify anjeun sareng dikirim ka palanggan anjeun.

Manajemén inventaris pikeun Shopify

Lacak sabaraha saham anu anjeun sayogi di pusat minuhan kami nganggo sistem manajemen gudang kami. Sadayana detil sacara real-time sareng ngamungkinkeun anjeun mesen deui saham nalika diperyogikeun ti panyadia Cina anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami